torek, 26. junij 2018

junij 2018 (Načrt za naprej)

Načrt za naprej

  1. Čas je, da se odločim malo bolj točno kako bom pisal objave na blogu in v kaj se bom usmerjal. Zato bom moje pisanje malo bolj sistematiziral in določitev osrednjo temo. Prva stvar, ki bo spremenjena, bodo sklopi tem. To pomeni, da bom imel po šest sklopov z isto tematiko, le iz drugačnih vidikov in bom lahko bolj poglobljeno pisal o tej tematiki. Tako bosta na leto prišle po dve tematiki na vrsto.           
  2.  Naslednja stvar bo začasna ukinitev angleškega dela objav. Opazil sem, da ni dosti bralcev, ki govori samo angleško, brez da bi govorili slovenščine in bi čas rajši vložil čas za raziskovanje in podaljšanje slovenskega dela objave. 
  3. Tretja stvar, ki jo tudi podpiram je pisanje lastnih zgodb o naravi in čustvih. Pripravljen sem dati možnost vsakemu, ki želi objaviti kratko zgodbo ali morda pesem o tej tematiki, seveda brez žaljive vsebine v njej.

Morda se bo kakšna tematike, ki sem jo do sedaj opisal v objavah ponovila, vendar jo bom poskusil razširiti in to znanje še poglobiti.

- Denis Ališič

December 2018 (Bivakiranje med prvo nočjo)

Bivakiranje med prvo nočjo Odhod na prvo prenočitev je lahko čustveno naporen in zahteva kar nekaj priprav, da je izpeljan pravilno...